Banner 980x90

Aknīstes novada domē plāno sadarboties trīs sarakstu pārstāvji

Daugavpils, 13.jūn., LETA. Aknīstes novada domē šodien plānots parakstīt sadarbības memorandu starp vēlēšanās visvairāk balsu saņēmušajiem sarakstiem "Vienoti novada izaugsmei" un "Vienotam novadam" un nacionālo apvienību "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK, aģentūra LETA noskaidroja Aknīstes novada pašvaldībā.

Paredzams, ka Aknīstes novada domes priekšsēdētāja amatam tiks virzīta pašreizējā pašvaldības vadītāja Vija Dzene. Precīzs Aknīstes novada domes jaunā sasaukuma pirmās sēdes datums pagaidām nav zināms.

Aknīstes novada pašvaldības vēlēšanās saraksts "Vienoti novada izaugsmei" saņēmis 34,42%, bet saraksts "Vienotam novadam" - 27,25% vēlētāju balsu, liecina vēlēšanu rezultāti.

"Vienoti novada izaugsmei" pašvaldībā pārstāvēs Jānis Vanags, Guntars Geida un Skaidrīte Pudāne, bet "Vienotam novadam" - Dzene, Aija Kurkliete un Ilga Cālīte. Iepriekšējās vēlēšanās Dzenes saraksts bija ieguvis divas vietas.

Trešajā vietā ir "Jauniešu apvienība" ar 22,94% balsu un diviem mandātiem. No saraksta Aknīstes domē strādās Inārs Čāmāns un Santa Curikova.

Ceturto, pēdējo vietu ieņem nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK ar 13,86% balsu un izcīnītu vienu deputāta vietu, kuru ieņems Gavars.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)