Banner 980x90

Aknīstes psihoneiroloģiskās slimnīcas apgrozījums pērn sasniedzis četrus miljonu eiro

Rīga, 17.maijs, LETA. VSIA "Aknīstes psihoneiroloģiskā slimnīca" apgrozījums 2018.gadā sasniedzis 4,039 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Apgrozījums, salīdzinot ar 2017.gadu, kad tas bijis 3,503 miljoni eiro, audzis par 16%.

Savukārt medicīniskās iestādes peļņa pērn bijusi 1377 eiro. Gada pārskatā pievienotā informācija liecina, ka peļņa tiks novirzīta maģistrālā ūdensvada un kanalizācijas pārbūvei.

Slimnīca pagājušajā gadā nodarbinājusi 304 cilvēkus, un iestādes vadība norāda, ka ir ieguldīti līdzekļi gan personāla apmācībās, gan darba aizsardzības pasākumu īstenošanā.

Šogad slimnīcas plānos ir pārbūvēt pirmo ārstniecisko korpusu, nomainīt tajā apkures un ventilācijas sistēmu. Paredzēta arī dažādas tehnikas un mēbeļu iegāde.

Aknīstes psihoneiroloģiskās slimnīcas akcionārs ir valsts Veselības ministrijas personā. Iestādi vada Nata Gaibišele un Ilga Ģile.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)