Banner 980x90

Apkures krāsnis – lielisks palīgs rudens drēgnajos vakaros!

Foto: Pixabay.com / Free-Photos
Foto: Pixabay.com / Free-Photos
Tuvojoties gada drēgnajam laikam, teju ikviens steidz vēsos vakarus pavadīt kā vien tīk – sildoties mīļā cilvēka apskāvienos, ieritinoties biezākā segā vai iekurot kamīnu. Lai kā arī gribētos, ar segu vai mīļoto cilvēku būs par maz siltuma, tāpēc svarīgi ir jau laikus nodrošināties, iegādājoties atbilstošas apkures iekārtas un materiālus. Vai zinājāt, ka apkures krāsnis var kalpot par lielisku risinājumu? Turpiniet lasīt rakstu un uzziniet, kādas apkures krāsnis ir pieejamas interneta veikalā Precesdarbam.lv un kā izvēlēties piemērotāko!

Apkures krāsnis izvēlēties nav vienkārši, īpaši tad, ja neesi speciālists un līdz galam nesaproti, ko katrs no apzīmējumiem nozīmē. Iepērkoties internetā, vari iegūt vairākas priekšrocības, tostarp padomus no klientu apkalpošanas speciālistiem!

Dažādas apkures krāsnis – izvēlies piemērotāko!
Apkures krāsnis pieejamas dažādu veidu, tām ir atšķirīgi jaudas stiprumi. Tomēr tie nav vienīgie rādītāji, kas jāņem vērā, iegādājoties krāsnis. Pēc kā tās atšķiras?
Materiāla. Piemēram, čuguna krāsnis ir ļoti pieprasītas. To pašu iespējams teikt arī par kamīniem, kas veidoti no tērauda loksnēm. Katram no šiem materiāliem ir savas priekšrocības, tāpēc ieteicams izsvērt atbilstošāko.
Platības, ko iespējams apkurināt. Pirms iegādes noteikti jāiepazīstas ar izgatavotāja norādīto informāciju, kas nosaka, cik lielu platību ar vēlamo krāsniņu iespējams apsildīt, lai nenāktos nožēlot iegādāto pirkumu.
Kurināmā veida. Kā jau ierasts, gandrīz visas apkures krāsnis joprojām iespējams kurināt ar sausu malku, taču nu arvien populārāka kļūst arī kurināšana ar granulām un briketēm. Lai arī tas būtiski nemainīs kurināmā cenu, izmaiņas būs manāmas kurināmā uzglabāšanai – granulām vajag salīdzinoši mazāk vietas, kā arī aiz tām nepaliek netīrība. 

Ir arī dažādi citi papildus noteikumi, taču šie ir svarīgākie, kas ļauj izvēlēties salīdzinoši piemērotāko no variantiem. Nedrīkst aizmirst, ka izvēli būtiski ietekmē arī katra personīgie faktori. Kādi tie ir? Par to lasi raksta turpinājumā!

Foto: Pexels.com / Caio ResendeFoto: Pexels.com / Caio Resende


Izmēri, finanses un gaume – bez tiem, iegādājoties apkures krāsnis, neiztikt!
Papildus standarta faktoriem, kas ļauj izvēlēties vēlamās apkures krāsnis un izsvērt, kurai teikt "jā", ir arī dažādi personīgie faktori, kas būtiski var ietekmēt iegādājamās preces izvēli. Un tie ir:
finanses. Apkures krāsns cenas ir plašā diapazonā, sākot no nepilniem 150 eiro līdz pat 1000 eiro, un ir svarīgi jau pirms iegādes saprast, cik lielu naudas summu esi gatavs ieguldīt, pērkot krāsni mājoklim vai kādai atpūtas telpai;
gaumes lieta. Arī izskatam ir nozīme! Krāsns, kas patiks vienam, nepatiks otram. Ir svarīgi saprast, kā tā izskatīsies kopējā telpas interjerā un kurš no modeļiem iederēsies vislabāk;
krāsns izmērs. Ja esi plānojis krāsni ievietot salīdzinoši mazā telpā, kurā ir ierobežota brīvā vieta, jāizvēlas izmēros maza krāsns, kas netraucēs pārvietoties telpā, tādējādi pasargājot no iespējas pieskarties karstai krāsnij. 

Izvēli atvieglo arī fakts, ka mājaslapā Precesdarbam.lv iespējams iegūt galveno informāciju par ikvienu preci, kas atrodas piedāvājuma klāstā. Kāda ir šī informācija, un ko tā nosaka?

Informācija par katru produktu Precesdarbam.lv interneta veikalā!

Katrai krāsnij ir pievienota ne tikai bilde, bet arī salīdzinoši plašs apraksts, kas ļauj nojaust gan par tās izmēru, gan funkcionalitāti. Iespējams noskaidrot:
• svaru;
• dūmvada diametru un izejas;
• efektivitāti;
• apsildāmo platību;
• ietilpību;
• CO emisiju u.c. 

Kad esi izdarījis izvēli un pārliecinājies, ka viens no variantiem ir piemērotākais, nepieciešams vien iegādāties vēlamo preci. Interneta veikals Precesdarbam.lv ļaus Tev ātri, ērti un pavisam vienkārši iegādāties ne tikai apkures krāsnis, bet arī dažādus citus mājās noderīgus priekšmetus. Ienāc Precesdarbam.lv mājaslapā un iepērcies gudri!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)