Banner 980x90

Apstiprināta Jēkabpils pilsētas attīstības konsultatīvā komisija

Daugavpils, 8.sept., LETA. Jēkabpils pilsētas domes sēdē pašvaldības deputāti apstiprinājuši Jēkabpils pilsētas attīstības konsultatīvo komisiju desmit locekļu sastāvā un tās nolikumu.

Komisiju vadīs Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (Latvijas Zaļā partija). Tās uzdevumi būs apzināt uzņēmejdarbības iespējas Jēkabpilī, uzklausīt uzņēmēju problēmas un palīdzēt rast risinājumus; veicināt pašvaldību, darba devēju un uzņēmēju sadarbību starpnozaru, reģionu un valsts līmenī ar mērķi nodrošināt harmonisku pilsētas attīstību; kā arī sniegt priekšlikumus aktīvo nodarbinātības pasākumu organizēšanā un īstenošanā.

Tāpat plānots, ka komisija veicinās iedzīvotāju iesaistīšanu ar nodarbinātības veicināšanu saistītajos projektos, kuros tiek izmantoti valsts, pašvaldības līdzekļi, vai tiek finansēti no Eiropas Savienības vai starptautisko organizāciju līdzfinansējuma līdzekļiem; sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru iespēju robežās veicinās bezdarbnieku un darba meklētāju pārkvalificēšanās un tālākizgītības iespēju paplašināšanos.

Komisijas lēmumiem būs ieteikuma raksturs. Tās locekļi par darbu komisijā nesaņem atalgojumu vai citu materiālu labumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)