Banner 980x90

Ar Jēkabpils iedzīvotājiem diskutēs par to, kādam jābūt nākamajam prezidentam

Partijas "Vienotība" organizētajā publisko diskusiju ciklā "Kādam jābūt Latvijas prezidentam?" šodien tiks uzklausīti Jēkabpils iedzīvotāji.

Savu viedokli par to, kādi mērķi un uzdevumi izvirzāmi nākamajam Valsts prezidentam, Jēkabpils iedzīvotāji paudīs, pulcējoties uz diskusiju Jēkabpils tautas nama Mazajā zālē, Vecpilsētas laukumā 3, plkst.17.30, aģentūru LETA iepriekš informēja partijas preses sekretāre Laila Timrota.

Publisko diskusiju mērķis ir uzklausīt sabiedrības - uzņēmēju, darba ņēmēju, studentu, vecākā gadagājuma cilvēku un citu sabiedrības grupu - viedokli par to, kādas īpašības, pieredzi, zināšanas un rīcību sagaidām no nākamā Valsts prezidenta. Diskusiju ciklā iecerēts tikties ar dažādu nozaru sabiedrisko organizāciju pārstāvjiem, reģionu iedzīvotājiem, kā arī darba devējiem un studentiem. Turpmāko diskusiju norises vieta un laiks tiks precizēts, piebilda Timrota.

Kā ziņots, koalīcijas partijas vienojušās, ka jautājumā par kopīga Valsts prezidenta amata kandidāta izraudzīšanos notiks diskusijas ar sabiedriskajām organizācijām. Sarunās ar sabiedriskajām organizācijām politiķi piedalīsies kā novērotāji, lai dzirdētu, ko sabiedrība sagaida no Valsts prezidenta kandidāta.

Līdz šim jau notikušas vairākas koalīcijas partiju organizētas diskusijas par šo jautājumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)