Banner 980x90

Ātrie kredīti bez procentiem – vai reāls pakalpojums?

Foto: Bigstockphoto.com /Dolgachov
Foto: Bigstockphoto.com /Dolgachov
Mēdz teikt, ka par brīvu ir vien siers peļu slazdā. Varētu šķist, ka līdzīga situācija ir arī finanšu pakalpojumu nozarē. Piemēram, dodoties uz banku, jārēķinās, ka par virkni pakalpojumu nāksies maksāt. Taču – vai iespējams iegūt papildus naudas summu, nemaksājot procentus? Iegūsti atbildi uz šo jautājumu rakstā!

Kā izvēlēties izdevīgāko kredītu?
Bieži vien, izvēloties kādu konkrētu preci veikalā, pirmais, ko mēdzam darīt, ir – salīdzinām cenas. Noteikti esi pamanījis, ka, piemēram, vienas un tās pašas piena pakas cena divos dažādos veikalos var būt krasi atšķirīga. Vai finanšu pakalpojumi ir izņēmums? Nebūt ne – arī ātrie kredīti un kredītlīnijas ar teju identiskiem nosacījumiem pie viena kredītdevēja var izmaksāt veselu bagātību, bet kāds cits aizdevējs savus pakalpojumus var piedāvāt par sviestmaizes cenu vai pat vēl lētāk, tas ir, – par brīvu. Lai noskaidrotu, kā atrast pareizo kredītdevēju, izmanto mūsu sagatavotos padomos!

Saproti, kas Tev nepieciešams
Pirms sāc aizdevēja meklējumus, ir svarīgi saprast, kāds pakalpojums ir Tev piemērotākais. Cik daudz naudas Tev nepieciešams? Kad un kā varēsi atmaksāt summu, ko aizņēmies – varbūt Tev piemērotāki ir ātrie kredīti, kas var tikt atmaksāti vairākās daļās ilgākā laika periodā? Vai esi pilnībā pārliecināts, ka naudu noteiktajā termiņā/-os spēsi atmaksāt? Kad uz šiem jautājumiem zini atbildes, veic nākamo soli.

Izmanto kādu no vietnēm, kurā salīdzināti kredītdevēju piedāvājumi
Internetā iespējams atrast visu, un izņēmums nav vietnes, kurās tiek salīdzināti dažādi produkti un pakalpojumi, tostarp – arī finanšu pakalpojumi. Apmeklējot šādu vietni, vari palūkoties, no cik gadu vecuma pie konkrētā aizdevēja naudu iespējams aizņemties, kāds ir pieejamais naudas apjoms, termiņš, kā arī tas, vai pirmais kredīts tiek piedāvāts bez procentu likmes. Tiesa gan, nav nekādu garantiju, ka mājaslapā norādītā informācija ir aktuāla, jo kredītdevēju nosacījumi un piedāvājumi mēdz mainīties.

Izpēti kredītdevēju mājaslapas
Lai iegūtu pavisam precīzu informāciju, apmeklē kredītdevēju mājaslapas – tajās vienmēr būs norādīta pati jaunākā informācija, kā arī, ja kaut kas tomēr šķitīs neskaidrs, varēsi atrast kontaktinformāciju un sazināties ar uzņēmuma darbiniekiem rakstiski vai pa telefonu. 

Apsver savu finanšu stāvokli
Šis ir viens no būtiskākajiem aspektiem – kredītam piesakies vien tad, ja Tev nav citu finansiālu saistību un esi pārliecināts, ka naudu spēsi atmaksāt. Aktuāls ir arī jautājums, vai pieejami ātrie kredīti ar parādsaistībām un ātrie kredīti parādniekiem, taču šādos gadījumos ātrie kredīti nebūt nav piemērotākais risinājums.

Credit24 sniedz virkni priekšrocību
Ja esi nolēmis, ka vēlies aizņemties, bet vēl nevari izlemt, kura kredītdevēja pakalpojumus izmantot, ieskaties Credit24 piedāvājumā. Lūk, daži no iemesliem, kāpēc izvēlēties Credit24:
• ātra naudas izmaksa – ja Tavs bankas konts ir AS Swedbank, SEB bankā, Citadele bankā, Nordea bankā vai DNB bankā, nauda pēc pieteikuma izskatīšanas tiks ieskaitīta 15 minūšu laikā;
• kredītlīnija pirmās 30 dienas ar 0% likmi – piesakoties kredītlīnijai pirmo reizi, pirmajās 30 dienās procentu likme būs apaļa nulle;
• iespēja izvēlēties atbilstošāko pakalpojumu ar pielāgojamiem nosacījumiem – Credit24 ir viens no aizdevējiem, kura pakalpojumu klāstā ir gan ātrie kredīti, gan kredītlīnija, turklāt gan aizdevuma summa, gan atmaksas termiņš pieejams plašā amplitūdā – līdz 4000 EUR un 36 mēnešiem.

Taču, pirms piesakies kredītam, iegaumē – aizņemies atbildīgi un izvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)