Banner 980x90

Ātrie kredīti un to pieejamība Latvijā

Ātrie kredīti Latvijā Netcredit.lv vietnē parādās, kā pieprasītākais aizdevuma veids, jo, kā vēstī arī nosaukums, to noformēšana ir ātra un vienkārša. Ja nepieciešams tūlītējs finansiālais atbalsts nelielā apjomā, tad ātrie kredīti ir labākais risinājums.

Kas ir ātrie kredīti
Ātrie kredīti ir īstermiņa aizdevums, kas parasti tiek izsniegts uz 30 dienām. Tā noformēšana ir ļoti ātra un var prasīt vien dažas minūtes, it sevišķi, ja vēršaties pie aizdevēja atkārtoti un esat sevi pierādījis, kā uzticams klients.

Ātrā kredīta noformēšana un saņemšana
Ātro  kredītu izsniegšana galvenokārt notiek ar interneta starpniecību, iesniedzot pieteikumu kādā no aizdevēju mājaslapām, piemēram, Bino portālā, kur, ievadot savus personas datus un informāciju par ienākumiem, sistēma automātiski piedāvā Jums piemērotāko aizdevuma summu un nosacījumus.

Aizdevumi tiek izsniegti, ja Jūsu uzrādītie dati atbilst aizdevēja prasībām. Lai saņemtu ātro kredītu, nepieciešami regulāri ienākumi, pozitīva kredītvēsture un samērīgi ikmēneša izdevumi. Retākos gadījumos šādi kredīti tiek izsniegti arī pret ķīlu, piemēram, Mogo izsniedz aizdevumu apmaiņā pret automašīnas ķīlu.

Kā izvēlēties ātro kredītu
Ātrais kredīts parasti tiek piedāvāts nelielos apjomos, līdz 500 eiro, taču atsevišķos gadījumos, ja spējat uzrādīt augstus un stabilus ienākumus, var tikt piešķirtas arī lielākas summas. Ja nepieciešams neliels kredīts līdz 100 eiro, to izsniegs gandrīz katrs aizdevējs, taču, ja plānojat aizņemties vairāk, tad ļoti rūpīgi izvērtējiet gan aizdevēja piedāvājuma nianses, gan savas iespējas un vajadzības.

Izvēloties aizdevēju, jāņem vērā šādi faktori:
• piedāvātā aizdevuma summa;
• aizdevuma procenti;
• kredīta noformēšanas ātrums;
• kredītdevēja prasības;
• iespējas pagarināt aizdevumu termiņu un ar to saistītās izmaksas;
• kredītdevēja reputācija.

Pateicoties tādiem salīdzināšanas portāliem kā Altero un Netcredit, varat ātri un ērti pārskatīt visu aizdevēju piedāvājumus, salīdzināt tos pēc iepriekšminētajiem kritērijiem un izvēlēties izdevīgāko no tiem.

Ja nepieciešama liela summa, drošāk izvēlēties patēriņa kredītu, ko piedāvā, piemēram, Latkredits un Latvijas Kredītu Centrs, jo tādējādi varēsiet maksājumu sadalīt vairākās daļās un atmaksāt to pakāpeniski. Tiesa gan, šāds ceļš paildzina mūsu kredītsaistības, taču vienlaikus palīdz izvairīties no  kredītgrūtībām.

Kāpēc izvēlēties ātros kredītus
Ātro kredītu lielākais pluss ir to izsniegšanas ātrums. Piemēram, ja Jums salūst auto vai rodas veselības problēmas, vajadzība pēc naudas var būt pēkšņa, un ātrie kredīti ir vienīgais risinājums, kas mums var palīdzēt uzreiz, negaidot garās rindās.

Kā vēl būtiska šo kredītu priekšrocība ir iespēja atlikt aizdevuma atdošanu uz vēlāku laiku. Piemēram, ja esat aizņēmies, bet pēc 30 dienām saprotat, ka nespēsiet atdot pilnu kredīta summu, varat iegādāties pakalpojumu "termiņa pagarināšana", kas ļauj pārcelt atmaksas datumu uz vēlāku laiku. Tiesa gan, šis risinājums daudzus aizņēmējus ir ievedis kredītgrūtībās, tādēļ šogad tiks pieņemts likums, kas paredz, ka termiņu pagarināšana būs iespējama tikai divas reizes. Pēc tam kredīts ir jāatdod, ja ne, var tikt piemēroti kavējuma procenti vai uzsākta kredītu piedziņa.

Šobrīd ir pieejami ļoti dažādi ātrie kredīti Latvijā, Netcredit.lv portāls palīdz tos visus pārskatīt vienkopus, salīdzinot gan piedāvātās summas, gan procentus un prasības. Ja grasāties noformēt šāda veida aizdevumu, noteikti pārbaudiet visu pieejamo informāciju un rūpīgi izvērtējiet savas iespējas atmaksāt kredītu, jo atšķirībā no citiem aizdevumiem ātrie kredīti paredz augstas procentu likmes un ik katra kavējuma diena būtiski palielinās Jūsu parāda apjomu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)