Banner 980x90

Autobusi maršrutos Jēkabpils-Pļaviņas-Madona un Rīga-Jēkabpils turpmāk piestās arī Leinānos un Pļaviņu ģimnāzijā

Rīga, 21.sept., LETA. No nākamās pirmdienas, 24.septembra, autobusi maršrutos Jēkabpils-Pļaviņas-Madona un Rīga-Jēkabpils turpmāk piestās arī Leinānos un Pļaviņu ģimnāzijā, aģentūru LETA informēja VSIA "Autotransporta direkcijas" sabiedrisko attiecību speciāliste Lilita Pelčere.

Turpmāk maršruta Jēkabpils-Pļaviņas-Madona autobuss, kas no Jēkabpils autoostas izbrauc plkst.11.10, pasažieru apmaiņu nodrošinās arī pieturvietā Leināni un Pļaviņu ģimnāzija.

Savukārt reiss, kas patlaban sākts Madonas autoostā plkst.13.05, turpmāk sabiedriskā transporta pakalpojumus nodrošinās katru dienu plkst.13.20, kā arī šis autobuss veiks apstāšanos pieturvietā Leināni un Pļaviņu ģimnāzija.

Maršruta Rīga-Jēkabpils autobuss, kas no Jēkabpils autoostas izbrauc plkst.8.10, turpmāk izbrauks no pirmdienas līdz sestdienai plkst.8.05, iekļaujot kustības sarakstā arī pieturvietu Salupe, Leināni un Pļaviņu ģimnāzija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)