Banner 980x90

Cēsu muzejam lielākais dāvinājums vēsturē, Latvijā aizvada "Ēnu dienu"

Foto: LETA
Foto: LETA
Trešdien, 15.februārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Cēsu muzejs saņēmis lielāko mākslas dāvinājumu savā pastāvēšanas vēsturē

Pagājušā gada nogalē Cēsu vēstures un mākslas muzejs saņēma vērtīgu dāvanu - Jaunpiebalgā dzimušā gleznotāja, mākslas kritiķa, pedagoga, Piebalgas mākslas muzeja izveidotāja Jēkaba Strazdiņa (1905-1958) mākslas darbu kolekciju.

Foto: LETAFoto: LETA

Pārtraukts iepirkuma konkurss par automatizēto transporta iebraukšanas kontroles sistēmu Jūrmalā

Jūrmalas pilsētas dome pārtraukusi iepirkumu par pašvaldības automatizēto transporta iebraukšanas kontroles sistēmu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Foto: LETAFoto: LETA

Šajā mācību gadā ārvalstu studentu pievienotā vērība Latvijas tautsaimniecībai pieauga par 20,8 miljoniem eiro

2016./2017.studiju gadā ārvalstu studentu pievienotā vērība Latvijas tautsaimniecībai pieauga par aptuveni 20,8 miljoniem eiro, sasniedzot 168,8 miljonus eiro, liecina domnīcas "Certus" veiktie aprēķini.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

LNOB fasāžu detalizēta tehniskā apsekošana tiks veikta līdz martam

Līdz marta sākumam tiks veikta Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) ēkas fasāžu detalizēta tehniskā apsekošana, kā arī fasādes pilnībā atdalījušos apmetuma vietu demontāža un utilizācija, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Rīgas nami" pārstāvis Edgars Arnītis.

Riga24.lvRiga24.lv

"Eurostat": Latvija pērn bijusi viena no ES dalībvalstīm, kur eksports bijis stabils

Latvija pērn bija viena no sešām Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīm, kur eksports saglabājās 2015.gada līmenī, liecina trešdien publiskotie ES statistikas pārvaldes "Eurostat" dati.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Migla pilnībā izklīdīs ceturtdien

Trešdienas pēcpusdienā daudzviet valsts rietumu un centrālajā daļā saglabājas dūmaka vai migla, tā gaidāma arī naktī uz ceturtdienu, kad daudzviet Latvijā apledos ceļi.

Foto: LETAFoto: LETA

Rīgā pulcēsies Eiropas Pretnabadzības tīkla organizāciju koordinatori

30. un 31.martā Rīgā uz sanāksmi pulcēsies 31 Eiropas valsts nacionālie koordinatori, lai sagatavotu nostādnes 2017.gada Eiropas nabadzīgo cilvēku konferencei, aģentūru LETA informēja biedrības "EAPN-Latvia" jeb "Latvijas Pretnabadzības tīkls" valdes priekšsēdētāja Laila Balga.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Skolēni visbiežāk grib ēnot programmētājus, ārstus un radio diktorus

Šodien notiekošajā karjeras izglītības pasākumā skolu jauniešiem "Ēnu diena" skolēni visbiežāk gribējuši ēnot programmētājus, ārstus un radio diktorus, aģentūra LETA noskaidroja praktiskās biznesa izglītības biedrībā "Junior Achievement Latvija" (JA Latvija).

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)