Banner 980x90

Darbu uzsāk LIAA biznesa inkubators Jēkabpilī

Ilustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lv
Ceturtdien, 1.septembrī, darbu uzsāk piecpadsmit Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) biznesa inkubatori visā Latvijā. Par Jēkabpils biznesa inkubatora vadītāju apstiprināta Jolanta Šumakere. Inkubatora atrašanās vieta – Jēkabpilī,  Rīgas ielā 111. 

Kā pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv uzzināja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā, biznesa inkubatoru darbinieku kontaktinformācija atrodama šeit.

Šobrīd LIAA Centrālā finanšu un līgumu aģentūrā (CFLA) apstiprināšanai ir iesniegusi darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" pasākuma "Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators" projektu. Pieteikumu pieņemšana uzņemšanai biznesa inkubatoros tiks uzsākta pēc projekta apstiprināšanas un vienošanās ar CFLA parakstīšanas.

Informācija par pieteikumu uzņemšanai inkubatorā pieņemšanas uzsākšanu, pieteikšanās kārtību inkubatorā  un cita saistoša informācija tuvākajā laikā tiks publicēta LIAA mājas lapā www.liaa.gov.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)