Banner 980x90

"Depo" pērn apgrozīja 167,4 miljonus un nopelnīja 10,42 miljonus

Būvmateriālu tirgotājas SIA "Depo DIY" ("Depo") apgrozījums pērn bija 167,4 miljoni eiro, bet peļņa - 10,42 miljoni eiro, atsaucoties uz "Firmas.lv" informāciju vēsta LETA.

Uzņēmuma apgrozījums pērn, salīdzinot ar 2013.gadu, kad "Depo" apgrozīja 151,9 miljonus eiro, pieauga par 11%. Bet uzņēmuma peļņa pērn, salīdzinot ar 2013.gadu, kad "Depo" nopelnīja 8,92 miljonus eiro, pieaugusi par 17%.

Vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmums pērn ir saglabājis līdera pozīcijas Latvijas DIY ("do it yourself" - dari pats) segmentā. Tas ir panākts, balstoties uz mērķtiecīgu, iedarbīgu un arvien pieaugošu klientu plūsmu ģenerēt spējīgu mārketinga stratēģiju, risku minimizāciju, izveidojot DIY segmentam atbilstošu naudas plūsmu nodrošinošu klientu struktūru.

Pagājušajā gadā uzņēmums arī turpināja strādāt pie kompānijas tālākas komercdarbības attīstības, veica iekšējo sistēmu un struktūru pilnveidošanu ar mērķi uzlabot klientu apkalpošanas līmeni un kompānijas konkurētspēju nākotnē, tādējādi nodrošinot kompānijas turpmākai izaugsmei nepieciešamo bāzi.

Uzņēmuma vadība uzskata, ka tā finanšu stāvoklis ir stabils, kas ir labs pamats uzņēmuma turpmākai attīstībai.

SIA "Depo DIY" dibināta 2004.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 7 501 006 eiro. "Depo DIY" 100% kapitāldaļu pieder uzņēmumam SIA "DMT Pluss".

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "DMT Pluss" lielākais īpašnieks ar 25,19% daļu ir Andris Kozlovskis, pa 19,94% daļu pieder Verai Marinkēvičai, Artim Kozlovskim un Vinetai Atvarai, savukārt 15% daļu pieder SIA "Ausekļa ielas nams", kas uz pusēm pieder Mārai Lielcepurei-Gaveikai un "IBS Prudentia" partnerim Ģirtam Rungainim.

Uzņēmuma "DMT Pluss" pamatkapitāls ir 39 126 eiro. Pērn "DMT Pluss" apgrozījums bijis 0, savukārt peļņa - 11,88 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)