Banner 980x90

Forumā Jēkabpilī personības dalīsies iedvesmas stāstos par brīvību

Jelgava, 5.okt., LETA. Krustpils kultūras namā 3.novembrī no plkst.12 norisināsies Brīvības forums "No Brīvības līdz Brīvībai", kurā personības dalīsies savos iedvesmas stāstos par to, kā izmantojušas brīvību, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pašvaldībā.

Ar katru no uzaicinātājām personībām forumā norisināsies fokusgrupu diskusija, pēc tām sekos paneļdiskusija, kurā piedalīsies visi pārstāvēto nozaru cilvēki. Diskusiju vadīs Ansis Bogustovs.

Pašlaik plānots, ka pasākumā piedalīsies televīzijas un radio raidījumu vadītāja, pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, ilustratore Hanuka Lohrengela un dzejnieks Guntars Godiņš.

Brīvības forums ietver sarunu un ideju apkopošanu nākamajam gadsimtam. Tā mērķis ir veidot atgriezenisko saiti, ideju un domu apmaiņu starp Latvijas, Jēkabpils izcilniekiem un Jēkabpilī dzīvojošajiem.

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)