Banner 980x90

Izsludina pieteikšanos uz vakanto Krustpils novada būvvaldes arhitekta amatu

Daugavpils, 15.marts, LETA. Krustpils novada pašvaldība izsludinājusi pieteikšanos uz vakanto Krustpils novada būvvaldes arhitekta amatu, aģentūru LETA informēja Krustpils novada domē.

Amata pretendentiem jābūt otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai vai maģistra grādam arhitektūras studiju programmā, apgūtām patstāvīgai praksei nepieciešamajām zināšanām un prasmēm, jāpārzina Būvniecības likumdošana, jāprot strādāt ar biroja programmām Word, Excel un grafiskajām programmām, jābūt komunikablam, jāspēj ātri un patstāvīgi pieņemt lēmumus nestandarta situācijās. Par priekšrocību tiks uzskatīta pieredze līdzīgā darbā pašvaldībā vai valsts pārvaldē.

Krustpils novada būvvaldes arhitektam pašvaldības noteikto pilnvaru ietvaros būs jāplāno un jāorganizē būvvaldes darbs, atbilstoši likumu un citu normatīvo aktu prasībām jāsagatavo un jānoformē Būvatļauju projektēšanas nosacījumu sadaļa, jāizskata, jāsaskaņo un jāakceptē visu veidu ieceres un projektu dokumentācija, jāpārstāv Būvvalde jautājumos, kas saistīti ar novadu arhitektūru un teritorijas plānošanu, jāsniedz konsultācijas par būvniecības procesa kārtību, kā arī jāsagatavo dažādi ar būvniecību saistīti dokumenti.

Pieteikumus, CV un motivācijas vēstules jāiesniedz Krustpils novada pašvaldībā līdz 29.martam plkst.14.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)