Banner 980x90

Jēkabpilī 2018.gadā ielu ikdienas uzturēšanai paredzēti 528 500 eiro

Daugavpils, 28.dec., LETA. Jēkabpils pilsētas pašvaldības ceļu un ielu fonda programmā nākamajam 2018.gadam ielu ikdienas uzturēšanai, tai skaitā: sniega tīrīšanai, segumu uzturēšana un satiksmes organizācijai, paredzēti 528 500 eiro, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Šajā summā iekļauti arī līdzekļi pašvaldības ielu tīkla attīstībai ņemto kredītu pamatsummas atmaksāšanai, projektu administrēšanai, luksoforu un ielu apgaismojuma remontam un tehniskajai apkalpošanai.

Tāpat šajā fondā plānotas investīcijas Neretas ielas atjaunošanai posmā no Ledus ielas līdz Brīvības ielai un posmā no Jaunās ielas līdz Zaļajai ielai.

Neretas ielas atjaunošanas darbus Jēkabpils pilsētas pašvaldība finansēs 30% apmērā, atlikušos 70% piešķirs Satiksmes ministrija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)