Banner 980x90

Jēkabpilī 25 154 eiro ieguldīti divu rotaļlaukumu iekārtošanā

Jelgava, 23.aug., LETA. Jēkabpilī labiekārtoti un atjaunoti divi bērnu rotaļlaukumi, kas izmaksāja kopā 25 154 eiro, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Darbi rotaļlaukumu ierīkošanā sākti jūlijā un pabeigti šonedēļ. Komunālās saimniecības nodaļas saimniecības vadītāja Anita Truksne skaidroja, ka laukumu labiekārtošanu un ierīkošanu veica SIA "Jūrmalas Mežaparki".

Saskaņā ar noslēgto līgumu no jauna ir ierīkots bērnu rotaļu laukums Neretas ielā 37b. Tajā ir veikta grunts pamatnes sagatavošana, piegādātas un uzstādītas bērnu rotaļu iekārtas - rotaļu pilsētiņa, šūpoles-grozs, vingrošanas komplekss, kas sastāv no virvju sienas, alpīnisma sienas un rokgājēja, smilšu kaste un atsperšūpoles. Ir veikti arī laukuma labiekārtošanas darbi - uzstādīti divi soli un atkritumu urna.

Darbi veikti kopsummā par 8834 eiro, ieskaitot ievienotās vērtības nodokli (PVN).

Savukārt bērnu rotaļu laukumā Nameja ielā 26b vecās iekārtas vietā uzstādīta jauna rotaļu pilsētiņa, kas sastāv no virvju sienas, lielās alpīnisma sienas, stāvi slīpā kustīgā tilta, nerūsējoša tērauda slīdkalniņa, nošļūcamā ugunsdzēsēju stieņa, trīs platformām, vingrošanas elementa ar virvju sienu, rokgājēja, zviedru sienas un pievilkšanās stieņa. Rotaļu laukumiņā demontētas vecās šūpoles balansieris un atsperšūpoles, to vietā ir uzstādītas jaunas iekārtas. Objekts ir papildināts ar jaunām iekārtām - rotaļu pilsētiņu, šūpoles grozu, smilšu kasti, tīkla piramīdu.

Darbi veikti par 16 320 eiro ar PVN.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)