Banner 980x90

Jēkabpilī atsauks industriālās teritorijas piekļuves uzlabošanas un revitalizācijas projektu

Daugavpils, 11.dec., LETA. Plānots atsaukt projektu "Industriālās teritorijas piekļuves uzlabošana un revitalizācija uzņēmējdarbības attīstībai Jēkabpilī" un turpināt darbu pie alternatīvām jaunu darba vietu radīšanai, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Par to, ka minētais, iepriekš ar nosacījumiem apstiprinātais projekts tiks atsaukts, Jēkabpils pilsētas domes finanšu komitejā informēja domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP).

Komitejas sēdē pašvaldības Attīstības un investīciju nodaļas projekta koordinators Kārlis Stars informēja, ka projektam pasūtītajā eksperta atzinumā par valsts atbalsta piemērošanas jautājumiem ir norādīts, ka "Projektu nav pieļaujams īstenot šobrīd izstrādātajā versijā, jo tas būtiski pārkāpj MK noteikumu nosacījumus atbalsta piešķiršanai, kā arī tā īstenošana ir plānota nepārprotami pārkāpjot valsts atbalsta regulējuma nosacījumus."

Lai nodrošinātu specifiskā atbalsta mērķa nosacījumu izpildi, tiks turpināts darbs pie jaunām projektu alternatīvām, kas nodrošinātu darba vietu radīšanu un nefinanšu investīciju piesaisti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)