Banner 980x90

Jēkabpilī Jaungada naktī nodrošinās kursēs bezmaksas autobusi

Rīga, 28.dec., LETA. 31.decembrī, Jaungada svinību laikā, pasažieri papildu autobusu reisos Jēkabpilī tiks pārvadāti bez maksas, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Vairākus reisus no plkst.23.45 līdz 1.45 pilsētā nodrošinās 5.maršruta autobuss, kas kursēs no poliklīnikas un stacijas. Pasažieri tiks pārvadāti bez maksas.

Jaunā gada sagaidīšanas pasākumi Jēkabpilī norisināsies pēc pusnakts Vecpilsētas laukumā. Pēc svētku uzrunas un uguņošanas Vecpilsētas laukumā ar skaistākajām simtgades dziesmām uzstāsies mūziķis un dīdžejs Juris Neretnieks.

Bet plkst.1 Jēkabpils tautas namā norisināsies jaunā gada pirmā balle kopā ar muzikālo apvienību "Piepilsēta" un dīdžeju Kasparu Siliņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)