Banner 980x90

Jēkabpilī no jaunā mācību gada nodrošinās brīvpusdienas arī 7.- 9.klašu skolēniem

Daugavpils, 8.febr., LETA. No šī gada 1.septembra Jēkabpils pilsētas pašvaldība ir ieplānojusi nodrošināt brīvpusdienas pilsētas izglītības iestādēs arī 7.- 9.klašu audzēkņiem, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Minētā pakalpojuma nodrošināšanai pašvaldības 2018.gada budžetā ir paredzēts 65 000 eiro papildus finansējums.

Šonedēļ pašvaldībā notika pirmā darba grupas sanāksme, kurā tika analizēta esošā situācija skolēnu ēdināšanas jomā pilsētas izglītības iestādēs un izteikti viedokļi par iespējamajām korekcijām ēdināšanas kārtībā, kuru mērķis ir panākt, ka bērniem tiek pasniegtas garšīgas pusdienas.

Turpmākajā mēnesī darba grupa turpinās darbu, izstrādājot priekšlikumus skolēnu ēdināšanas kvalitātes uzlabošanai. Pēc tam paredzēta darba rezultātu apkopošana.

Rīkojumu par darba grupas izveidi izglītības iestāžu izglītojamo ēdināšanas pakalpojuma nodrošināšanas kārtības pārskatīšanai izdevis Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragaiņa (LZP). Darba grupas priekšsēdētāja ir domes priekšsēdētāja vietniece Līga Kļaviņa. Darba grupā ir iekļauti pašvaldības deputāti un speciālisti, kā arī izglītības iestāžu vadītāji.

Patlaban Jēkabpilī 1.-4.klašu audzēkņi saņem valsts apmaksātas, bet 5.-6.klašu audzēkņi - pašvaldības apmaksātas brīvpusdienas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)