Banner 980x90

Jēkabpilī nedaudz pieaudzis vasarā nodarbināto skolēnu skaits

Rīga, 6.jūn., LETA. Šovasar Jēkabpils pašvaldība nodarbinās par diviem skolēniem vairāk nekā pērn, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

2017.gadā nodarbinātības pasākumos piedalījās 40 skolēni, pērn 71 audzēknis, bet šogad nodarbinātības programmā tiks iesaistīti 73 skolēni - jūnijā 26, jūlijā 24 un augustā 23. Kopumā vēlmi strādāt vasarā pilsētā izteikuši 168 izglītības iestāžu audzēkņi.

Skolēnu kā sezonas strādnieku pienākumi būs uzturēt kārtībā pilsētas parkus un skvērus, Zilā karoga pludmali, Mežaparka teritoriju, Krustpils saliņas pieguļošo teritoriju, pilsētas apstādījumus un citas sabiedriskās vietas. Skolēni veiks taciņu slaucīšanu, sadzīves atkritumu, nopļautas zāles, ja nepieciešams, koku lapu, savākšanu, apstādījumu, bruģa ravēšanu, soliņu krāsošanu un citus darbus atbilstoši nepieciešamībai.

Divi skolēni katru mēnesi strādās arī par eksponātu uzraugiem Krustpils pilī, Jēkabpils vēstures muzejā un Vēstures muzeja Brīvdabas nodaļā "Sēļu sētā". Viņi uzraudzīs ekspozīcijas un eksponātus, konsultēs apmeklētājus audio gida lietošanā, reģistrēs apmeklētājus un veiks citus pienākumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)