Banner 980x90

Jēkabpilī notiks diskusija "Valsts autoceļu tīkls Zemgalē – šodien un rīt!"

Daugavpils, 30.maijs, LETA. Piektdien, 1.jūnijā, plkst.12 Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā norisināsies diskusija "Valsts autoceļu tīkls Zemgalē – šodien un rīt!", aģentūru LETA informēja ministra padomniece komunikācijas jautājumos Liene Užule.

Pasākuma gaitā satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS), VAS "Latvijas Valsts ceļi" valdes priekšsēdētājs Jānis Lange, VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" valdes priekšsēdētājs Raitis Nešpors un Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP) tiksies ar Zemgales reģiona uzņēmējiem un pašvaldību pārstāvjiem un detalizēti informēs par situāciju uz ceļiem visā Zemgales reģionā un katrā pašvaldībā, tai skaitā, par plānotajiem remontdarbiem 2018./2019.gadā.

Prezentācijām sekos diskusija, kurā uzņēmējiem un pasākuma dalībniekiem būs iespēja uzdot interesējošos jautājumus.

Tiks pārrunāta arī reģionos būtiskākā problēma – grants ceļu stāvoklis un plānotie risinājumi situācijas uzlabošanai.

Diskusiju "Valsts autoceļu tīkls Zemgalē – šodien un rīt!" organizē Satiksmes ministrija un Jēkabpils pilsētas dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)