Banner 980x90

Jēkabpilī notiks forums "Atbalsts uzņēmējiem" 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Lai informētu komersantus par šobrīd pieejamo un tuvākajā laikā plānoto atbalstu uzņēmējdarbībai, 27.oktobrī plkst.10 Jēkabpilī, Krustpils novada domes telpās, tiks rīkots forums "Atbalsts uzņēmējiem", aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Forumā Ekonomikas ministrijas, "Attīstības finanšu institūcijas "Altum", Nodarbinātības valsts aģentūras, Lauku atbalsta dienesta, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Centrālās finanšu un līgumu aģentūras, kā arī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvji informēs komersantus par pieejamo un plānoto atbalstu uzņēmējdarbības attīstībai 2014.-2020.gada Eiropas Savienības (ES) fondu plānošanas periodā. Pasākuma gaitā būs iespēja uzzināt arī par banku sniegtajiem pakalpojumiem uzņēmējdarbības attīstībai.

"Tikai attīstot inovatīvus un kvalitatīvus nišas produktus ar augstu pievienoto vērtību, uzņēmumu konkurētspējas kāpums būs straujāks, nodrošinot stabilu un ilgtspējīgu Latvijas ekonomikas izaugsmi. Tāpēc mūsu prioritāte ir atbalsts komersantiem, kas ievieš ražošanā jaunus inovatīvus produktus, kur biznesa riski ir augstāki un atbalsts daudzkārt nepieciešamāks," uzsver Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks Raimonds Aleksejenko.

Jaunajā ES fondu plānošanas periodā Ekonomikas ministrija veidos atbalsta programmas 764 miljonu eiro apmērā. Plānotais investīciju apjoms inovācijas un uzņēmējdarbības sekmēšanai ir 463 miljoni eiro.

Forumu "Atbalsts uzņēmējiem" organizē Ekonomikas ministrija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)