Banner 980x90

Jēkabpilī notiks izglītojošs seminārs "Pilsētvide un velosatiksme"

Daugavpils, 9.aug., LETA. Šodien plkst.10 Jēkabpils Tautas nama Baltajā zālē notiks izglītojošs seminārs un apmācības "Pilsētvide un velosatiksme", aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Semināra mērķis ir skaidrot un informēt par jaunākajām pasaules tendencēm pilsētvides veidošanas jomā, sevišķi pievēršot uzmanību gājējiem un velosatiksmei. Seminārā ir plānots izklāstīt labos un sliktos piemērus Latvijā un pasaulē, izbraukt ar velosipēdiem un diskutēt par Jēkabpils pilsētas infrastruktūru, kā arī kopīgi meklēt labākos risinājumus esošajā situācijā.

Seminārā plānots izskaidrot arī valsts standartus velosatiksmes projektēšanai un to piemērošanu atbilstoši Ceļu satiksmes likumam un noteikumiem.

Semināra mērķauditorija ir darbinieki, kuri atbildīgi par lēmumu pieņemšanu pašvaldībās un praktiski strādā ar satiksmes un pilsētvides veidošanas jautājumiem - arhitekti, projektētāji, būvnieki, būvvalžu, komunālo dienestu un pašvaldības policijas darbinieki, kā arī citi interesenti.

Tā kā semināra otrajā daļā ir plānots izbrauciens- Jēkabpils infrastruktūras apskate ar velosipēdiem, tad semināra dalībnieki ir aicināti līdzi ņemt velosipēdus.

Pasākumu organizē biedrība "Latvijas Riteņbraucēju apvienība" un VAS "Latvijas Valsts ceļi" sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību, dalība tajā - bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)