Banner 980x90

Jēkabpilī notiks Karjeras diena 8. un 9.klašu audzēkņiem

Daugavpils, 27.marts, LETA. Ceturtdien, 29.martā, no plkst.10 līdz 14 Jēkabpilī, SIA "Margret" telpās, Viestura ielā 35 notiks Karjeras diena 8. un 9.klašu audzēkņiem, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Pasākuma gaitā skolēniem būs iespēja iepazīties ar dažādām profesionālo izglītības iestāžu profesijām un to apgūšanas iespējām.

Pasākumā piedalīsies pārstāvji no: Jēkabpils Agrobiznesa koledžas, Jēkabpils Agrobiznesa koledžas Barkavas struktūrvienības, Malnavas koledžas, Olaines Mehānikas un tehnoloģijas koledžas, Ogres tehnikuma, Rīgas tehnikas koledžas, Rīgas stila un modes tehnikuma, Rīgas mākslas un mediju tehnikuma, Rēzeknes tehnikuma, Daugavpils tehnikuma un Daugavpils Tirdzniecības profesionālās vidusskolas.

Karjeras diena 8. un 9.klašu audzēkņiem tiek rīkotas projektā "Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs" sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)