Banner 980x90

Jēkabpilī notiks komunistiskā genocīda upuru piemiņai veltīts pasākums "Neizsūtītā vēstule tēvam"

Daugavpils, 12.jūn., LETA. Trešdien, 14.jūnijā, plkst.14 Jēkabpilī, 14.jūnija parkā notiks Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienai veltīts atceres pasākums "Neizsūtītā vēstule tēvam", aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Pasākumā dzeju lasīs Pēteris Draņevičs, skanēs dziesmas un atmiņu stāsti par tā laika notikumiem. Daina Eglīte lasīs mammas atmiņas par Sibīrijā pavadīto laiku. Atceres pasākumā piedalīsies arī Krustpils Vissvētās Trīsvienības katoļu draudzes priesteris Viktors Naglis, Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs (Jēkabpils reģionālā partija) un Latvijas politiski represēto apvienības Jēkabpils nodaļas priekšsēdētāja Maruta Līce.

Plkst.15 Krustpils pils Izstāžu zālē tiks atklāta izstāde "Mēs atgriezāmies". Izstāde tapusi sadarbībā ar fotogrāfi Mētru Štelmaheri un Latvijas Politiski represēto biedrības Jēkabpils nodaļu. Ieeja bez maksas. Izstāde būs apskatāma līdz 1.oktobrim.

Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienai veltītos atceres pasākums aicināts apmeklēt ikviens interesents.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)