Banner 980x90

Jēkabpilī notiks NVO forums "Aktīvs un nepieradināts"

Daugavpils, 4.okt., LETA. 26.oktobrī plkst.12 Jēkabpils Tautas namā notiks ikgadējais tradicionālais pilsētas nevalstisko organizāciju (NVO) forums, kuram šogad dots nosaukums "Aktīvs un nepieradināts", aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Foruma ievadā biedrības "Izglītības iniciatīvu centrs" direktore Daiga Zaķe iepazīstinās pasākuma dalībniekus ar pētījumu par pašvaldības funkciju deleģējuma iespējām nevalstiskajam sektoram Jēkabpilī un Vidusdaugavas reģionā.

Foruma turpinājumā paredzēts darbs darba grupās, kurās tiks diskutēts par Eiropas brīvprātīgo darbu, NVO mājas izveides iespējām Jēkabpilī, NVO lomu interešu aizsardzībā no vietējā līdz Eiropas Komisijas līmenim un citiem svarīgiem jautājumiem.

Foruma otrajā daļā biedrības "Jēkabpils NVO resursu centrs" valdes locekļi prezentēs piecus gada nozīmīgākos brīvprātīgā darba veicējus. Pieci stāsti par katru no viņiem foruma dalībniekiem ļaus izvēlēties, par kuriem diviem balsot izvirzīšanai valsts līmeņa konkursam "Gada brīvprātīgais 2017".

Jēkabpils NVO forums tiek organizēts ar pašvaldības finansiālo atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)