Banner 980x90

Jēkabpilī novembrī darbu sāks jauns atkritumu šķirošanas laukums

Daugavpils, 30.okt., LETA. No 1.novembra Jēkabpilī, Zemgales ielā 24/1 darbu sāks jauns atkritumu šķirošanas laukums, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Serkova.

Kā stāsta SIA "Jēkabpils pakalpojumi" valdes priekšsēdētājs Jānis Hauka, līdz 2020.gadam no sadzīves atkritumiem būs jābūt atšķirotiem 50% otrreiz pārstrādājamā materiāla, tāpēc patlaban "Jēkabpils pakalpojumi" mērķtiecīgi pilnveido atkritumu šķirošanas iespējas Jēkabpilī, lai iedzīvotājiem tās būtu ērtākas un pieejamākas.

Šķirošanas laukums iedzīvotājiem būs atvērts katru dienu no plkst.7 līdz 19. Šķirošanas laukumā bez maksas tiks pieņemts: stikls, PET, papīrs, drēbes un elektropreces. Par maksu iedzīvotāji šeit varēs atstāt nestandarta izmēra atkritumus un būvgružus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)