Banner 980x90

Jēkabpilī par 0,87 miljoniem eiro rekonstruēts ģimnāzijas stadions

Daugavpils, 3.okt., LETA. Jēkabpilī, Blaumaņa ielā, atklāts pārbūvētais Valsts ģimnāzijas stadions, kura pārbūves kopējās izmaksas ir 872 331 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Margita Liepiņa.

Atklājot stadionu, Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP) pateicās Latvijas Futbola federācijai (LFF) par dāvinājumu - mākslīgo zāliena segumu stadiona sporta laukumam, kā arī uzsvēra, ka stadions ir uzbūvēts atbilstoši visām prasībām, lai šeit varētu notikt starptautiska līmeņa sacensības un kvalitatīvs treniņu process.

LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis Jēkabpils Valsts ģimnāzijai dāvināja futbola bumbas, izteica pateicību būvniekam SIA "Jēkabpils pakalpojumi" par labi paveiktu darbu, kā arī atzinīgi novērtēja objekta sniegtās iespējas jaunajiem futbolistiem.

SIA "Jēkabpils pakalpojumi" valdes priekšsēdētājas Jānis Hauka pastāstīja, ka būvdarbi gaitā, kopš 2016.gada septembra, objektā, kura kopējā platība ir 18 980 kvadrātmetri, ir ierīkoti sporta laukumi un trases ar mīksto segumu, zālājs, ūdensvada tīkli, zemsprieguma kabeļi, apgaismošanas kabeļi, drenāžas cauruļvadi, kanalizācijas cauruļvadi, līnijveida drenāžas kanāli un žogs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)