Banner 980x90

Jēkabpilī par desmit miljoniem eiro būvēs multifunkcionālo halli

Daugavpils, 15.marts, LETA. Jēkabpilī par aptuveni desmit miljoniem eiro plānots uzbūvēt multifunkcionālo halli, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Margita Liepiņa.

Darba sanāksmē ar sporta dzīves vadītājiem un dažādu sporta veidu entuziastiem, apspriežot ierosinājumus un diskutējot par sporta aktivitātēm, kādām būtu paredzams jaunais sporta infrastruktūras objekts, Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs (Jēkabpils reģionālā partija) klātesošajiem prezentēja iedzīvotāju iesūtītos ierosinājums. Turpinājumā notika viedokļu apmaiņa starp sanāksmes dalībniekiem.

Sanāksmes dalībnieki vienojās, ka atbildīgie speciālisti jaunās multifunkcionālās sporta halles projektēšanas uzdevumā iekļaus trīs paralēli izmantojamas un transformējamas sporta zāles ar 1000 skatītāju sēdvietām, vairākas mazāka izmēra sporta zāles treniņiem, ledus laukumu, medicīniskā personāla telpas, relaksācijas zonu, konferenču zāli un administrācijas telpas.

Iedzīvotāju iesūtītajos ierosinājumos, visvairāk priekšlikumu ir saistīti ar florbola, ledus laukuma, boulinga, cīņas zāles un tenisa aktivitātēm. Kopumā no iedzīvotājiem saņemti četrdesmit divi ierosinājumi.

Multifunkcionālo halli Jēkabpils pilsētas pašvaldība ir iecerējusi būvēt Jēkabpils stadiona teritorijā. Šīm vajadzībām no valsts budžeta ir piešķirti vairāk nekā 1,5 miljoni eiro. Pārējo nepieciešamo finansējumu plāno nodrošināt pašvaldība, ņemot aizņēmumu Valsts kasē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)