Banner 980x90

Jēkabpiliešiem sniegs bezmaksas konsultācijas un nodrošinās ķirurģiskās manipulācijas

Foto: Jekabpils24.lv
Foto: Jekabpils24.lv
Vasaras otrajā pusē Jēkabpilī norisināsies labdarības akcija "Dzīvo vesels", kuras gaitā plānots sniegt bezmaksas konsultācijas un nodrošināt nepieciešamās ķirurģiskās manipulācijas Jēkabpilī un tuvējos novados dzīvojošiem pensionāriem, invalīdiem un politiski represētām personām. 

Kā aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Margita Liepiņa, nedēļas laikā plānots veikt līdz 30 operācijām un konsultēt ap 170 pacientu ar pleca, ceļa un gūžas locītavu deģeneratīvām izmaiņām, traumām vai muskuļu cīpslu, saišu plīsumiem.

Ar ideju realizēt minēto labdarības projektu savā bērnības pilsētā Jēkabpilī klajā ir nācis Jēkabpils reģionālajā slimnīcā praktizējošais traumatologs-ortopēds, locītavu mazinvazīvās endoskopiskās ķirurģijas speciālists Kaspars Ūdris, kuram ir arī ārstu brīvprātīgā darba pieredze Indijā.

Šāda akcija, kad vienkopus pulcēsies ārsti un medicīnas personāls, lai bez maksas strādātu sabiedrības labā, Jēkabpilī un arī Latvijā notiks pirmo reizi. Pieteikšanās labdarības projektam paredzēta jūnija otrajā pusē.

Ūdris ir absolvējis Latvijas Universitātes Medicīnas fakultāti, pēcdiploma izglītību guvis traumatoloģijā un ortopēdijā. Locītavu endoskopiju viņš apguvis Lietuvā, Klaipēdas Universitātes klīnikā, kā arī no 2008.gada papildinājis šīs zināšanas vadošās Eiropas klīnikās Itālijā, Spānijā, Polijā un Lielbritānijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)