Banner 980x90

Jēkabpils 2.vidusskola saņem preces mācību procesa modernizēšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Turpinoties jauna inventāra piegādēm mācību iestādēm, kas piedalījās "Maxima Latvija" organizētajā izglītības atbalsta programmā "Savai Skolai", pirmdien, 15.augustā, jaunas preces mācību procesa modernizēšanai saņēma Jēkabpils 2.vidusskola, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja SIA "Maxima Latvija" Komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

Jēkabpils 2.vidusskola saņēma bumbu komplektu, divus bumbu glabāšanas grozus, trīs planšetdatorus, divus mūzikas centrus, portatīvo datoru un fotokameru.

Jēkabpils 2.vidusskolas direktors Aleksandrs Deinis norāda, ka ar programmas palīdzību iegūtais inventārs palīdzēs skolotājiem mācību darbā, kā arī priecēs bērnus. "Sporta inventārs ļoti noderēs sporta stundu uzlabošanai, bet planšetdatori palīdzēs uzlabot mācību procesu klasei, kur mācās bērni ar īpašām vajadzībām, viņiem šīs planšetes noteikti noderēs. Mūzikas centri noderēs ārpus klases nodarbībām un sporta nodarbībām, savukārt fotoaparāts - lai iemūžinātu skolā notiekošos pasākumus, kā arī skolas muzeja vajadzībām," par iegūtajām precēm stāsta skolas direktors.

Kopumā 72,8% jeb 137 izglītības iestādes no Zemgales piedalījās izglītības atbalsta programmā, kopā iegūstot 11 490 preces mācību procesa modernizēšanai.

1029 izglītības iestādēm visā Latvijā līdz ar jaunā mācību gada uzsākšanos tiks piegādāts sporta inventārs, mūzikas centri, printeri, datori un citas mācību procesa modernizēšanai nepieciešamās lietas teju viena miljona eiro vērtībā.

Izglītības atbalsta programma "Savai Skolai" norisinājās no 2015.gada novembra līdz šī gada februārim, kad iedzīvotāji par pirkumiem "Maxima Latvija" veikalos iegūtās uzlīmes varēja novēlēt ikvienai mācību iestādei, lai tā savukārt uzlīmes apmainītu pret jaunu inventāru. Pateicoties iedzīvotāju atsaucībai, programmai reģistrējušās mācību iestādes saņems kopumā 106 143 dažādas preces, ko pašas izvēlējās no piedāvāto preču kataloga.

Programmā "Savai Skolai" iegūto preču piegādes norisināsies visā Latvijā, ar katru mācību iestādi iepriekš saskaņojot ērtāko piegādes saņemšanas laiku.

"Priecājamies, ka, pateicoties iedzīvotāju aktivitātei programmas laikā, skolas visā Latvijā jaunajā mācību gadā varēs papildināt savu materiālo un tehnisko nodrošinājumu ar jaunām un modernām precēm. Novēlam, lai saņemtais inventārs priecē gan skolēnus, gan skolotājus," stāsta "Maxima Latvija" Komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)