Banner 980x90

Jēkabpils domes opozīcija pieprasa vicemēra tautsaimniecības jautājumos Rutko demisiju

Daugavpils, 16.febr., LETA. Jēkabpils pilsētas domes opozīcijas deputāti iesnieguši domes priekšsēdētājam Raivim Ragainim (LZP) iesniegumu ar lūgumu sasaukt domes ārkārtas sēdi, lai lemtu par domes priekšsēdētāja vietnieka tautsaimniecības jautājumos Andra Rutko (Saskaņa) atbrīvošanu no ieņemamā amata un ievēlētu jaunu vietnieku, aģentūrai LETA pastāstīja Jēkabpils domes deputāts Leonīds Salcevičs (Jēkabpils reģionālā partija).

Šādi "nosacītās opozīcijas", kā viņi paši sevi dēvē, deputāti rīkojušies, jo uzskata, ka Rutko aizvadītajos astoņos mēnešos, šajā sarežģītajā Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļu piesaistes un projektu realizācijas laikā domes priekšsēdētāja vietnieka tautsaimniecības jautājumos amatā nav pildījis savus tiešos pienākumus un nav darījis neko saistībā ar tautsaimniecības attīstību pilsētā.

Bez Salceviča pieprasījumu ir parakstījuši arī deputāti Edgars Lamba un Māris Dimants (Jēkabpils reģionālā partija) Aivars Kraps (Gods kalpot mūsu Latvijai) un Nikolajs Anuškevičs (Latgales partija).

Koalīciju domē veido Ragainis un Aigars Nitišs(LZP), Līga Kļaviņa (LZS), Andris Rutko un Andrejs Gavrilovs (Saskaņa) un Mārtiņš Svilis (Latvijas Reģionu Apvienība).

Savukārt neitralitāti ievēro Kaspars Ģirģens (Politiskā partija "KPV LV") un Kristīne Ozola ("Visu Latvijai!"- "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK").

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)