Banner 980x90

Jēkabpils iedzīvotājus uztrauc daudzdzīvokļu mājas pagalmā teltī dzīvojošs vīrietis

Rīga, 29.jūl., LETA. Aizvadītās nedēļas nogalē Jēkabpils iedzīvotāji likumsargiem ziņojuši par kādu vīrieti, kurš vairākus mēnešus mitinās daudzdzīvokļu mājas pagalmā uzslietajā teltī.

Valsts policijā (VP) aģentūrai LETA skaidroja, ka vīrietis teltī Rīgā, saskaņā ar iedzīvotāju sniegto informāciju, dzīvo četrus mēnešus. Informāciju par vīrieti VP nodevusi pašvaldības policijai.

Savukārt Jēkabpils pašvaldības policijas priekšnieks Indulis Surkulis skaidroja, ka izsaukuma vieta pārbaudīta vairākkārt, taču vīrietis nav sastapts. Tāpēc policijai nav plašākas informācijas par viņa personību.

Surkulis stāstīja, ka Rīgas ielā ir vairākas degvielas uzpildes stacijas, kas pievilinot bezpajumtniekus. Bijis arī laiks, kad viņi mitinājušies kādā transformatora būdiņā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)