Banner 980x90

Jēkabpils ielu pārvaldības kartogrāfiskās sistēmas izstrādei un uzturēšanai nepieciešami 50 796 eiro

Rīga, 31.okt., LETA. 2019.gada pašvaldības budžetā tiks paredzēti 50 796 eiro Jēkabpils transporta infrastruktūras pārvaldības kartogrāfiskās sistēmas izstrādei, pievienošanai vienotai datubāzei un uzturēšanai, kā arī ielu vērtības noteikšanai, lēmusi pilsētas dome.

Pašvaldība vēlas izstrādāt pilsētas transporta infrastruktūras pārvaldības ģeogrāfiskās informācijas sistēmu, kurā būtu uzrādītas transporta būves un to elementi ar raksturlielumus aprakstošo informāciju. Pašvaldībā noteikts, ka sistēmu apkalpojošajā datorprogrammā par ielu norādāmi vismaz nosaukums, segums, ielas garums un platums, uzturēšanas klase, ielas kategorijas grupa, ielas numurs un īpašumtiesību statuss.

Noslēdzoties iepirkumam, noskaidrots, ka sistēmas izstrādi un vēlāk arī glabāšanu četrarpus gadus veiks SIA "Ceļu inženieri".

Kopā norēķiniem ar iepirkuma uzvarētāju ir nepieciešami 50 796 eiro, kas ir par 15 796 eiro vairāk par 2018.gada budžetā plānoto finansējumu. Tā kā finansējums uzņēmumam jānodrošina tikai nākamgad, dome lēma visu nepieciešamo summu iekļaut 2019.gada budžetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)