Banner 980x90

Jēkabpils Latviešu biedrība aicina uz piketu pret Interfronti

Šodien, 7.maijā, pulksten 17.15 Jēkabpils Latviešu biedrībarīko piketu iepretim Jēkabpils Tautas namam, kur rīt ar vēlētājiem tiksies Eiroparlamenta deputāte no partijas "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā", Zaļo un Eiropas Brīvās apvienības grupas pārstāve Tatjana Ždanoka, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Jēkabpils Latviešu biedrības valdes priekšsēdētāja Māra Grīnberga.

Piketa mērķis ir aicināt jēkabpiliešus nebalsot par Tatjanu Ždanoku un viņas pārstāvēto grupu. Jēkabpils Latviešu biedrība atgādina, ka Atmodas laikā Tatjana Ždanoka bija viena no aktīvākajām pārstāvēm Interfrontei, un uzskata, ka Interfrontei, kas savulaik cīnījās pret Latvijas valstiskās neatkarības atjaunošanu, nav vietas Eiroparlamentā.

"Eiroparlamentā, mūsuprāt, nav vietas tādai deputātei, kas aizstāv Krimas aneksiju," uzskata biedrības pārstāvji.

Tāpat daudzus jēkabpiliešus sadusmojis fakts, ka Interfrontes pārstāves tikšanās notiek tieši Jēkabpils Tautas (aizsargu) namā, kas ir arī Jēkabpils Latviešu biedrības mītnes vieta. Šajā namā, kur pirms 26 gadiem tika dibināta Latvijas Tautas frontes Jēkabpils nodaļa, uzstāsies cilvēks, kas pārstāv pilnīgi pretējus spēkus.

Tāpēc visus, kas vēlas būt atbildīgi, Jēkabpils Latviešu biedrība aicina piedalīties piketā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)