Banner 980x90

Jēkabpils novada dome apstiprinājusi deputāta pilnvaras Sandrai Vecumniecei

Jēkabpils novada dome apstiprinājusi deputāta pilnvaras Sandrai Vecumniecei (LZS), kura deputāta amatā nomainījusi savu partijas biedru, vietējo uzņēmēju Andi Timofejevu.

Vecumniece patlaban pilda arī kultūras nama vadītājas un Jēkabpils novada bāriņtiesas locekles pienākumus.

Pamatojoties uz Timofejeva lūgumu, viņu no deputāta pienākumu pildīšanas pirms laika pašvaldības deputāti atbrīvoja Jēkabpils novada domes 26.marta sēdē.

Kā aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja Timofejeva partijas biedrs Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Edvīns Meņķis, nolikt deputāta mandātu Timofejevs nolēmis saistībā ar aizņemtību uzņēmējdarbības jomā un nevēlēšanos kavēt komiteju un domes sēdes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)