Banner 980x90

Jēkabpils novadā NVO un iedzīvotāju projektiem sadalīti 7000 eiro

Rīga, 15.maijs, LETA. Nevalstisko organizāciju (NVO) un iedzīvotāju grupu iniciatīvu konkursa komisija iesniegto projektu īstenošanai Jēkabpils novadā sadalījusi 7000 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Kopā pašvaldībā saņemti 17 projektu pieteikumi - 12 no NVO, bet pieci no iedzīvotāju iniciatīvu grupām. Kopējā no pašvaldības pieprasītā finansējuma summa bija 11 586 eiro, taču konkursa mērķiem šogad atvēlēti 7000 eiro, tādēļ nebija iespējams atbalstīt visus projektus, bet daļai piešķirts nedaudz samazinātu finansējums.

Pašvaldība līdzfinansējumu nodrošinās 11 projektiem, un lielāko atbalstu - 700 eiro - iegūs septiņi projekti. Piemēram, iedzīvotāju grupa "Vārpas" īstenos projektu "Koplietošanas telpu labiekārtošana daudzdzīvokļu mājā "Vārpas", tāpat šāda summa atvēlēta biedrības "Ūdenszīmes" projektam "Vasaras gaismas un siena skulptūru plenērs "Apgaismo".

Biedrības "Akācija Plus" iecerei "Leimaņu vēstures eksponātu izstādīšana un seno amatu prasmju atdzimšana" piešķirti 660 eiro, bet 480 eiro ieguvis biedrības "Ballūn" projekts "Apmācības jauniešiem "No Jadvigogas līdz Ābeļiem".

Iesniegtie projekti paredz arī bērnu rotaļu laukuma ierīkošanu, ģimeņu sporta svētku rīkošanu un citas aktivitātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)