Banner 980x90

Jēkabpils novadā par 0,76 miljoniem eiro Eiropas naudas pārbūvēti 14,2 kilometri pašvaldības ceļu

Daugavpils, 5.okt., LETA. Īstenojot trīs Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstītus projektus, Jēkabpils novadā, Kalna, Zasas un Dunavas pagastos par 759 192 eiro pārbūvēti 14 162 metri pašvaldības ceļu, aģentūru LETA informēja Jēkabpils novada pašvaldībā.

Kalna pagastā pārbūvēts pašvaldības ceļš Vidsala - Spuldzenieki nepilnu 5 kilometru garuma, projekta kopējās izmaksas bija 261 727 eiro. Zasas pagastā pārbūvēts ceļš Zasas - Ģērķāni 4,5 kilometru garumā, projekta kopējās izmaksas bija 215 560 eiro, bet Dunavas pagastā pārbūvēts ceļš Daugavas - Lapas - Auzāni - Ērgļi 4,7 kilometru garumā, projekta kopējās izmaksas - 281 905 eiro.

Būvdarbus minētajos ceļu posmos veica SIA "Ošukalns", bet būvuzraudzību nodrošināja "CB tests".

Ceļu pārbūves projekti Jēkabpils novadā īstenoti Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam pasākumā "Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos". Pasākuma mērķis ir atbalstīt investīcijas publiskās ceļu infrastruktūras kvalitātes uzlabošanai lauku teritorijās, lai veicinātu uzņēmējdarbību un saglabātu apdzīvotību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)