Banner 980x90

Jēkabpils novadā veidos ģimeņu iniciatīvu telpu

Jelgava, 10.jūl., LETA. Jēkabpils novada pašvaldība nolēmusi izveidot ģimeņu iniciatīvu telpu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pašvaldība ieguvusi atbalstu valsts budžeta finansētajā mērķprogrammā "Ģimeņu atbalsta projektu konkurss pašvaldībām sadarbībā ar NVO" un Vandānu ciematā veidos ģimeņu iniciatīvu telpu, kā arī rīkos pasākumu "Ekspedīcija pa Jēkabpils novadu".

Projekta mērķis ir ģimeņu iniciatīvu telpas izveide un aprīkošana Jēkabpils novada Dignājas pagasta Vandānu ciematā, kā arī ģimenes saliedēšanas aktivitāšu organizēšana. Projekts tiks īstenots ar Valsts reģionālās attīstības aģentūras finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem, un tā kopējās izmaksas ir 18 383 eiro, no tiem pašvaldības līdzfinansējums - 4780 eiro.

Projekta sadarbības partneri ir vietējās biedrības, kuras tiks iesaistītas aktivitāšu īstenošanā izveidotajā infrastruktūrā, kā arī aktīvu un sportisku aktivitāšu īstenošanā ģimeņu pasākumā "Ekspedīcija pa Jēkabpils novadu".

Pasākuma ģimenēm "Ekspedīcija pa Jēkabpils novadu" mērķis ir veicināt sabiedrības līdzdalību un vietējās dzīvesvides un tās radīto iespēju izzināšanu. Ekspedīcija būs izglītojošs, aktīvās atpūtas un piedzīvojumu pasākums, kura laikā ģimenes, kā arī ikviens interesents būs aicināts apceļot novadu un apmeklēt biedrības, muzejus, iestādes, kultūrvēsturiskos objektus, krāt punktus un izpildīt uzdevumus, kas būs vērsti uz ģimenes vērtību apzināšanos.

Sākot ar septembri, telpa būs atvērta vietējo iedzīvotāju iniciatīvām un saturīga bērnu un jauniešu brīvā laika pavadīšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)