Banner 980x90

"Jēkabpils pakalpojumi" ievieš maksu par rēķina saņemšanu papīra formāta

Rīga, 30.aug., LETA. No 1.septembra SIA "Jēkabpils pakalpojumi" rēķinu saņemšana papīra formātā pastkastītē būs maksas pakalpojums, aģentūru LETA informēja atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Gādmane.

Maksa ieviesta, ņemot vērā Vispārīgās datu aizsardzības regulas prasības. Lai nodrošinātu klientu datu aizsardzību, rēķini klientiem tiek piegādāti aizlīmētās aploksnēs, un šo prasību izpildīšana rada papildu izdevumus, skaidroja Gādmane. Tāpēc no 1.septembra rēķinu saņemšana papīra formātā izmaksās 1,21 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Klientiem, kuri rēķinus saņem e-pastā, izmaiņas nav gaidāmas. Elektronisko rēķinu saņemšanai vasaras laikā pieteikušies jau vārāk nekā 3000 klientu, kas ir apmēram 40% no kopējā "Jēkabpils pakalpojumu" klientu skaita.

Aģentūras LETA dati liecina, ka saistībā ar regulu jau vairāki komunālo pakalpojumu sniedzēji dažādos novados ieviesuši maksu par rēķinu piegādi papīra formātā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)