Banner 980x90

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja padomnieces darba alga būs 2000 eiro

Daugavpils, 5.jūl., LETA. Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja padomnieku birojā darbu sākusi vadītāja padomniece Kristīne Ozola, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Galvenais padomnieka amata mērķis ir nodrošināt pašvaldības interešu pārstāvniecību un iestrādi pašvaldībai saistošo normatīvo aktu projektos vēl pirms to apstiprināšanas.

Vadītāja padomnieks sniegs domes priekšsēdētājam un izpilddirektoram viedokli par valsts tiesību aktiem, piedalīsies domes komiteju, komisiju, darba grupu sēdēs, nodrošinās informācijas pieejamību iesaistītajām un atbildīgajām struktūrvienībām.

Tāpat padomnieks dibinās sadarbības attiecības un sadarboties ar citām pašvaldībām, valsts pārvaldes iestādēm un citām institūcijām, kā arī uzturēs ciešus kontaktus ar dažādu iestāžu un organizāciju pārstāvjiem nozares politikas jautājumu ietvaros.

Ozola savus amata pienākumus pārsvarā veiks attālināti vai savā birojā Bebru ielā 2-7, Jēkabpilī, kā arī Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Vadītāja padomniekam noteikta mēnešalga 2000 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)