Banner 980x90

Jēkabpils pilsētas pašvaldībā noteikti jaunizveidoto struktūrvienību vadītāji

Daugavpils, 7.marts, LETA. Jēkabpils pilsētas pašvaldībā noslēgušies konkursi uz jaunizveidoto struktūrvienību vadītāju amatiem, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Jēkabpils pilsētas domes 8.februāra sēdē deputāti pieņēma lēmumu par pašvaldības struktūras reorganizāciju. Tās rezultātā pašvaldībā ir izveidoti pieci departamenti.

Februārī saskaņā ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības nolikumu tika izsludināti iekšējie konkursi uz jaunizveidoto struktūrvienību vadītāju amatiem.

Saskaņā ar konkursu rezultātiem no šī gada 1.maija Juridisko departamentu, kurā ir Juridiskā nodaļa un Iepirkumu nodaļa, vadīs Dace Gluha, Finanšu departamentu, kurā ir Finanšu ekonomikas nodaļa un Grāmatvedības nodaļa - Natālija Dardete, bet Atbalsta departamentu, kurā ir Informācijas tehnoloģiju nodaļa, Vienas pieturas aģentūra un Sabiedrisko attiecību nodaļa - Iveta Upmace.

Raits Sirmovičs adīs Pilsētvides departamentu, kurā ir Būvniecības nodaļa, Attīstības un investīciju nodaļa un Teritorijas plānošanas nodaļa, bet Inese Lapiņa - Īpašumu apsaimniekošanas departamentu, kurā ir Pašvaldības īpašumu nodaļa un Komunālās saimniecības nodaļa.

Strukturālā reorganizācija Jēkabpils pilsētas pašvaldībā tiek īstenota apstiprinātā pašvaldības budžeta ietvaros, nepalielinot kopējo darba samaksas fondu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)