Banner 980x90

Jēkabpils pilsētas pašvaldība pievienojas akcijai "Mēs esam Eiropa" 

Foto: EPA/ LETA
Foto: EPA/ LETA
Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs ir izdevis rīkojumu ar aicinājumu vienoties kopīgā akcijā "Mēs esam Eiropa", pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība, atbalstot Somijas Vietējo un reģionālo pašvaldības asociācijas Eiropas mēroga akciju, pievienojas Somijas pilsētas Joensū  (Joensuu, Somijā) aicinājumam Eiropai vienoties kopīgā akcijā "Mēs esam Eiropa" un 28.jūlijā plkst.9.45 izkārs Eiropas Savienības karogu pie pašvaldības ēkas, tādējādi atbalstot Eiropas Savienības vērtības.

Akciju atbalsta Somijas Ārlietu ministrija, kā arī Eiropas Reģionu komiteja. Tās prezidents Markus Markula (Markkus Maarkkula) atzīst: "Šodien vairāk nekā jebkad agrāk ir jāatbalsta ikviena iniciatīva Eiropas saliedēšanai. Vienotāka Eiropa nozīmē arī saliedētākus tās pilsoņus, un tā ir cerība uz gaišu nākotni."

Akcijas organizatori aicina reģistrēt savu pašvaldību šīs aktivitātes interneta vietnē "www.connectingeuropeans.eu", iesniegt nelielu aprakstu, kā arī norādīt, pie kādas ēkas karogs tiks izkārts. Reģistrētās pašvaldības tiks atspoguļotas vienotā digitālā kartē.

Ievietojot informāciju par šo akciju internetā, lūgts izmantot tēmturi #WeAreEurope.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)