Banner 980x90

Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijai jauna automašīna 

Foto: jekabpils.lv
Foto: jekabpils.lv
Piektdien, 19.augustā, Jēkabpils pilsētas pašvaldības policija saņēma jaunu automašīnu, pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv uzzināja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Jaunais pašvaldības policijas auto ir septiņvietīgs trafarēts vieglais izolators, kas pielāgots personu pārvadāšanai. Uz automašīnas ir attēlots Jēkabpils pilsētas ģerbonis un zaļās līnijas. Automašīna aprīkota ar bākugunīm, speciālo skaņas signālu, aizturētā telpā ir papildus apgaismojums, ventilācija, automašīna ir ērti kopjama.

Kā informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijas priekšnieks Indulis Surkulis, automašīna iegādāta SIA "Auto Blitz", kas pašvaldībai izmaksāja 24 795 eiro. Auto pielāgošanai pašvaldības policijas vajadzībām no summas nācās tērēt vairāk nekā 4500 eiro. Auto iegādei ņemts aizņēmums Valsts kasē.

Šobrīd pašvaldības policijas rīcībā ir divas automašīnas- viena trafarēta, otra netrafarēta. Jaunais auto tiks izmantots patrulēšanai, braukšanai uz izsaukumiem. To izmantos visi Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijas darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)