Banner 980x90

Jēkabpils reģionālajā slimnīcā izsludināta gripas karantīna

No ceturtdienas, 22.janvāra, Jēkabpils reģionālājā slimnīcā izsludināta gripas karantīna, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja slimnīcas direktors Ivars Zvīdris.

Karantīna noteikta pamatojoties uz Nacionālā veselības dienesta informāciju par to, ka Slimību profilakses un kontroles centrs izsludinājis valstī gripas epidēmiju.

Slimnīcas administrācija lūdz iedzīvotājus ierobežot slimnieku apmeklējumu slimnīcas nodaļās. Tas darīts ar nolūku, lai mazinātu gripas izplatīšanos slimnīcas pacientu vidū un pasargātu tos pacientus, kuri patlaban ārstējas stacionārā.

Ārstniecības iestādē nonākuši daži pacienti, kuri ārstējas no gripas radītajām komplikācijām. Slimnīcas direktors norādīja, ka pilsētā varētu būt ap 40 gripas saslimšanas gadījumi, bet pārsvarā saslimušie ārstējas ambulatori, slimnīcā nonākuši tie cilvēki, kuriem radušās kādas komplikācijas.

Gripas sezonas laikā iedzīvotājiem jāatceras par profilaksi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)