Banner 980x90

Jēkabpils slimnīcā traumatologi un ķirurģi labdarības akcijā bez maksas palīdzēs pensionāriem un invalīdiem

Rīga, 4.okt., LETA. No 24.oktobra līdz 26.oktobrim Jēkabpils reģionālajā slimnīcā norisināsies labdarības akcija "Dzīvo vesels", kuras laikā traumatologi, ķirurģi un citi speciālistei bez maksas sniegs atbalstu pensionāriem, invalīdiem un politiski represētām personām, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pašvaldības pārstāve Margita Liepiņa.

Plānots, ka labdarības akcijā, kas notiks trešo reizi, piedalīsies vairāk ārstu nekā citus gadus, kopskaitā sniedzot 150-200 konsultācijas un veicot 12-15 operācijas. Akcijas iniciators ārsts Kaspars Ūdris apliecināja, ka arī šogad pulcēs traumatologus, mugurkaula speciālistus, ķirurgus, kā arī pēdu aprūpes speciālistus un medicīnas personālu, lai bez maksas sniegtu konsultācijas un nodrošinātu nepieciešamās ķirurģiskās manipulācijas Jēkabpilī un apkārtējos novados dzīvojošiem pensionāriem, invalīdiem, politiski represētām personām.

Iniciatīvu ziedot finansējumu labdarības akcijai šogad izrādīja arī Apvienoto Arābu Emirātu vēstniecība, un tās ziedojums pašlaik ir viens no lielākajiem akcijas norises nodrošināšanai. Pašlaik labdarības akcijai ir saziedoti vairāk kā 15 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)