Banner 980x90

Jēkabpils Sociālo dienestu vadīs līdzšinējā Sociālās palīdzības nodaļas vadītāja

Jelgava, 16.aug., LETA. Par Jēkabpils Sociālā dienesta vadītāju šodien domes sēdē apstiprināta līdzšinējā dienesta Sociālās palīdzības nodaļas vadītāja Larisa Laizāne, aģentūru LETA informēja domē.

Vairāk nekā 12 gadus Laizāne strādājusi par nodaļas vadītāju, bet sociālajā jomā kopumā nostrādājusi 20 gadus. Viņa ieguvusi ekonomista izglītību Latvijas Lauksaimniecības akadēmijā, kā arī pabeigusi Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskolu "Attīstība", iegūstot profesionālo augstāko izglītību sociālajā darbā.

Pirms tam pašvaldība bija izsludinājusi atklātu pretendentu konkursu uz Sociālā dienesta vadītāja amatu, jo līdzšinējais vadītājs Juris Tužikovs darba tiesiskās attiecības pārtraucis veselības problēmu dēļ. Viņa prombūtnē dienesta vadītāja pienākumus veica Laizāne.

Izsludinātajā konkursā bija pieteikušies četri pretendenti.

Laizāne domes sēdē ceturtdien solījusi rūpēties par mērķtiecīgu finansējuma izlietojumu, visu nepieciešamo procesu nodrošināšanu, sniegto pakalpojumu kvalitāti un sekmīgu deinstitucionalizācijas procesa virzību, norādīja pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)