Banner 980x90

Jēkabpils sporta skolas audzēkņiem un treneriem balvās sadalīs 5974 eiro

Rīga, 16.nov., LETA. Šovakar Jēkabpils tautas namā tiks apbalvoti labākie Jēkabpils sporta skolas audzēkņi un treneri, kuru sumināšanai atvēlēti 5974 eiro, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Novembrī sporta skolā tradicionāli notiek svinīgais apbalvošanas pasākums, kur audzēkņiem un treneriem tiek pasniegtas naudas balvas un pateicības raksti par uzrādītājiem augstvērtīgajiem rezultātiem un ieguldīto darbu 2017./2018.mācību gadā.

Šogad Latvijas čempionātos starp godalgoto vietu ieguvējiem bija 78 audzēkņi, kurus sagatavojuši un motivējuši neapstāties astoņi treneri. Sporta skolas audzēkņi guvuši panākumus Latvijas Jaunatnes čempionātā handbolā, jaunatnes meistarsacīkstēs jauktajās dubultspēlēs galda tenisā, tāpat arī sacensībās volejbolā un citos sporta veidos.

Kopējā izmaksājamā naudas balvu summa ir 5974 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)