Banner 980x90

Jēkabpils tirgū dienesta suns Darvins uziet prāvu nelegālo cigarešu daudzumu

Daugavpils, 10.okt., LETA. Kārtējā nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas pasākuma gaitā Jēkabpils tirgū policijas kinologs ar dienesta suni Darvinu uzgājuši 9400 nelegālās cigaretes, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

No pārbaudes gaitā 6.oktobrī atrastajām un izņemtajām nelegālajām cigaretēm 2000 ir "NZ Gold", 6800 - "Premier" un 600 - "Golden Gate" ar Baltkrievijas Republikas akcīzes markām.

Šis nav pirmais gadījums, kad dienesta suns akcizētās preces atrod īpašās slēptuvēs.

Policija turpina pastiprināti strādāt nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas jomā un lūdz iedzīvotājus ziņot policijai, ja ir informācija par nelegālo akcizēto preču tirdzniecību vai uzglabāšanu, zvanot pa tālruni 110.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)