Banner 980x90

Jēkabpils uzņēmējus aicina pievienoties iepazīšanās platformai

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv

Kopš septembra Jēkabpils pilsētas tūrisma objektu un uzņēmumu 360 grādu attēli pieejami Latvijas virtuālās iepazīšanas platformā Latvia360.com.

Šobrīd inovatīvajā platformā jau ir iespējams virtuāli iepazīt Cēsis, Krāslavu, Saldu, Limbažus, Liepāju, Jelgavu, Tukumu, Siguldu, Rīgu, Daugavpili, kā arī Iecavu un Saulkrastus, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Laura Afanasjeva.

Vasarā sadarbību ar uzņēmumu ir uzsākusi arī Jēkabpils pilsētas pašvaldība, finansējot Jēkabpils platformas uzturēšanas izmaksas, tādējādi ļaujot Jēkabpils uzņēmumiem pievienot arī sava uzņēmuma profilu, sedzot tikai foto uzņemšanas un apstrādes izmaksas.

Pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv noskaidroja, ka pašlaik Jēkabpils platformai ir pievienoti vairāku pilsētas ēdināšanas un nakšņošanas pakalpojumu sniedzēju, kā arī iecienītāko apskates objektu attēli un apraksti.

Projektu "Latvia360" kopš 2012. gada īsteno virtuālo tūru izstrādātājs portāls Skatskat.lv. Sākotnēji tika veidotas atsevišķu pašvaldību individuālās vizualizācijas. Izveidojot vairākas atsevišķu pašvaldību virtuālās platformas, izstrādātāji secināja, ka ar šāda projekta palīdzību ikvienam cilvēkam ir dota iespēja izzināt Latvijas pilsētas, novadus un skaistākās vietas vēl pirms došanās uz konkrēto vietu. Mazās vecpilsētu ieliņas ar koka un ķieģeļu mājām, tik īpašie restorāni ar visgaršīgākajām latviešu karbonādēm, par ko nereti zina tikai vietējie iedzīvotāji, romantiskās sānielas un mazie veikaliņi – to visu ikvienā novadā un pašvaldībā vēlas apvienot Skatskat.lv radošā komanda, veidojot virtuālo platformu Latvia360.com.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)