Banner 980x90

Kādas izklaides izvēlēties, lai vecpuišu ballīte vēl ilgi paliktu atmiņā?

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Iestūrēšana laulības ostā nav iedomājama bez kārtīgas vīru ballēšanās pirms lielā notikuma – jebkuru kāzu neatņemama sastāvdaļa ir vecpuišu ballīte. Veidu, kā to noorganizēt, netrūkst, taču ko darīt, ja jūsu kompānija dod priekšroku jau gatavai programmai? Kādas aktivitātes izvēlēties? Turpini lasīt un gūsti vienkāršas, interesantas idejas, kā sarīkot vecpuišu ballīti!

Kā sarīkot vecpuišu ballīti?
Vecpuišu ballītes pazina jau antīkajā sabiedrībā, taču plašāku popularitāti tās ieguva 19. gadsimtā – bieži vien tās bija vakariņas, kurās tika uzsaukts tosts par godu līgavai un līgavainim. Izklausās pārlieku stīvi un jums nepiemēroti?

Mūsdienās vecpuišu ballītes var būt dažādas – sākot no vairāku dienu izbraucieniem vai sportiskām aktivitātēm un beidzot ar vakaru bārā. Lai pasākums izdotos, der atcerēties šos 3 padomus:
apdomā vēlamo datumu – ja esi iecelts par pasākuma organizatoru, Tavs pienākums ir atrast viesiem un līgavainim piemērotāko svinību laiku. Ballīti ieteicams ieplānot brīvdienās vismaz nedēļu pirms kāzām, jo pirms lielā notikuma līgavainim noteikti būs vēl daudz darbu, ko veikt;
izplāno viesu sarakstu – no ballītes apmeklētāju skaita atkarīgas izmaksas. Turklāt, rezervējot kādu noteiktu aktivitāti, piemēram, airsoft spēli vai telpas, lielākoties nepieciešams norādīt, cik cilvēku ieradīsies;
nepievil līgavaini – pārsteiguma elements ballītei ir nepieciešams, taču, pirms ķeries pie organizēšanas, noskaidro, kādas aktivitātes iet pie sirds pašam līgavainim! Aktīvas vai piezemētas? Pilsētā, laukos vai brīvā dabā? Iekštelpās vai ārā?

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Vecpuišu ballīte un tematika – ko nepieciešams iegādāties? 
Līgavaiņa īpašo vakaru iespējams padarīt atmiņā paliekošu, piešķirot vecpuišu ballītei īpašu tematiku. To panāksi, izmantojot šādus elementus:
apģērbu – ja vecpuišu ballīte ieplānota neformālā, jautrā atmosfērā, vienojieties par ģērbšanās stilu. Piemēram, gangsteru filmu cienīgām cepurēm, ja vakara gaitā plānojat apmeklēt kazino, vecpuiša apģērbšana second-hand veikalā ar ierobežotu budžetu utt.;
ēdienu – ja pasākums paredzēts brīvā dabā, lieti noderēs grils un gaļa cepšanai, ja telpās – pasūti picu un sarīko banketu pirms vai pēc paredzētajām aktivitātēm;
transportu – ballītei piestāvēs nestandarta transporta līdzeklis, piemēram, luksusa auto, līgavaiņa iecienīts retro braucamais vai pat autobuss ar saunu. Neaizmirsti arī par šofera noalgošanu vai vienojies par šo pakalpojumu ar kādu no viesiem, kurš nelieto alkoholu.

Foto: Pixabay.com / MichaelGaidaFoto: Pixabay.com / MichaelGaida
Neatkarīgi no tā, vai izmantosi tematiskus aksesuārus (iespējams, nedz līgavainis, nedz viesi nepiešķir šādām lietām papildu nozīmi), pats svarīgākais būs vecpuišu ballītes uzdevumi – izklaižu programma ar paveicamajām aktivitātēm.

Ko darīt vecpuišu ballītē? Idejas izklaidēm
Ja Tava pirmā reakcija, domājot par vakara programmu, ir ideju trūkums un vēlme vērsties pie Google, lai ievadītu meklētājā vārdus "vecpuišu ballīte idejas", apsver kādu no šiem 3 ballītes svinēšanas veidiem.

1. Vakars pilsētā

Vecpuišu ballītes sakarā allaž aktuāls ir pikanta naktskluba apmeklējums. Šīs aktivitātes izvēle ir paša vecpuiša un viesu ziņā, taču vīrišķīgu vakaru pilsētā noteikti papildinās džentelmeņa kluba tematika. Noīrē ekskluzīvas telpas un sarīko, piemēram, pokera vakaru ar izsmalcinātu viskiju un kvalitatīviem cigāriem.

2. Aktīvā atpūta drosmīgajiem
Ja nolemts, ka vecpuišu ballītei nepieciešams adrenalīns, programmai noderēs kāda no šīm aktivitātēm:
• planēšana Aerodium vēja tunelī – dažus metrus virs zemes dzīve rādās pavisam citādāka;
• izbrauciens ar turbīndēli – lidot iespējams ne tikai ar vēja, bet arī stipras ūdens strūklas palīdzību;
• lēkšana ar gumiju – bezbailīgam vecpuisim un pavadošajai kompānijai;
• individuāls lidojums ar deltaplānu – noderīgs veids, kā papildināt kopējo pasākuma programmu, sagādājot tieši vecpuisim noorganizētu drosmes pārbaudi.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
3. Komandu spēles – peintbols, airsofts vai lāzertags
Lai vecpuišu ballīte izklaidētu ne tikai pašu vecpuisi, bet arī viesus, piemērota būs spēle ar reālistiskiem ieročiem. Divi no trīs pamatoti iecienītākajiem vecpuišu ballīšu pavadīšanas veidiem jau izsenis ir:
peintbols – spriedzes pilna spēle, kas nodrošina līgavaini un viesus ar asām izjūtām un iespēju izmantot automātiskos peintbola ieročus, cīnoties par uzvaru ar pretinieku komandu;
lāzertags jeb lāzerpeintbols – aizraujoša, datorspēlei līdzīga aktivitāte, kas lieliski simulē reālas kaujas situācijas un saglabā cīņas garu, neatstājot krāsas pēdas uz apģērba (trāpījuma gadījumā jūtama vibrācija);
airsofts – īstu vīru spēle, kuras laikā tiek izmantotas ieroču kopijas, kā arī aptverēs uzpildāmas patronas, specvienību vairogi, dūmu sveces, speciāli veidotas granātas u.c. elementi īpaši reālistiskam piedzīvojumam.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Gan iekštelpās, gan ārā izvietotie izklaides parki GUNSnLASERS piedāvā īpaši vecpuišu ballītei veidotus uzdevumus un programmu, kurā, tērpts speciālās goda drānās, galveno "lomu" varēs spēlēt pats vecpuisis. Turklāt, rezervējot peintbola, lāzertaga vai airsofta spēli gaidāmajai vecpuišu ballītei, Tev pašam nebūs jānodarbojas ar organizēšanas darbiem! 

Foto: GUNSnLASERSFoto: GUNSnLASERS
GUNSnLASERS pieredzējušie instruktori iedos gan atbilstošus kostīmus, gan sagatavos pasākumam piemērotas, jautras misijas, kurās varēsiet izbaudīt asas izjūtas (vārda tiešā nozīmē – spēlējot airsoft, jābūt gataviem arī jūtamākam trāpījumam) un pārbaudīt ne tikai savu, bet arī vecpuiša veiklību. Vai viņam izdosies izsprukt no jūsu nagiem bez skrambiņas?

Foto: GUNSnLASERSFoto: GUNSnLASERS
Pēc sīvajām peintbola, lāzertaga vai airsofta kaujām turpat GUNSnLASERS izklaides parkos varēsiet arī piesēst un turpināt vecpuišu ballīti ar pašu sarīkotu pikniku. Tas ir īpaši noderīgi ne tikai svinot gaidāmās kāzas, bet arī atzīmējot, piemēram, dzimšanas vai vārda dienu, vai pat rīkojot korporatīvu saliedēšanās pasākumu, kurā nepieciešams izklaidēt daudz cilvēku.

Ja vēlies, lai Tevis organizētā vecpuišu ballīte sagādātu līgavainim un pasākuma viesiem pozitīvas, spriedzes piepildītas atmiņas, ielūkojies GUNSnLASERS piedāvājumā un ļaujies īsteni vīrišķīgiem piedzīvojumiem kādā no plašajiem un labi aprīkotajiem izklaides parkiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)